A MamaVita

Miért jött létre a MamaVita?

Az ételallergia és az ételintolerancia ma Magyarországon általános becslések szerint, mintegy hárommillió embert érint (ez a lakosság 26-27%-a). Ebbe nem számoltuk bele azokat, akik a tüneteikkel soha nem fordulnak orvoshoz, így a statisztikában sem szerepelnek. Az érintettek száma folyamatosan nő.

A mamavita.com az ételallergiában, ételintoleranciában szenvedők, a tudatosan táplálkozók és a legváltozatosabb diétákat folytatók igényeit igyekszik kielégteni.

Mi a MamaVita.com?

mamavita.com webshop lefedi a mentesélelmiszerek teljes piacát.Több, mint 12 000 termék kapható a shopban. A piacon lévő többi portálhoz képest egyedülálló a termékadatbázis feldolgozottsága.

A termékek teljes összetevőlistája szűrhető, kereshető, több mint 200 féle szűrő alapján.
A termékek speciális tulajdonságaik (gluténmentes, bio, allergén mentes, vega, vegán stb.) alapán is kereshetők, és a tápértéktáblázatok is teljesen feldolgozottak.

Az oldal emellett folyamatosan bővülő tartalmat kínál minden diétázónak, melyeket a MamaVita csapata profi szakemberekkel közreműködve állít össze.
Többszáz tematizált recept segíti a felhasználót a diétás étkezés változatossá tételében.
A tudástár segítségével pontos, tudományos tényeken alapuló információt kaphat minden látogató a diétákkal, alapanyagokkal és allergiákkal kapcsolatban.

Köszönjük a figyelmedet!

a Mamavita csapata