Így használd SuperShop kártyádat a MamaVitán!

Tudnivalók a SuperShop kártya használatáról

Mamavita 2022. szeptemberétől  csatlakozott Magyarország leggyorsabban növekvő többpartneres hűségprogramjához. Ha Ön rendelkezik plasztik SuperShop törzsvásárlói kártyával vagy SuperShop NFC kártyával, akkor vásárlásai után értékes SuperShop pontokat gyűjthet, amelyeket le is tud vásárolni. 

Az oldalon összeszedtük a legfontosabb információkat SuperShop pontgyűjtéssel és beváltással kapcsolatban. 

HONNAN TUDOM, MENNYI PONT VAN A KÁRTYÁMON?

A ,,Kosár” menüpontra kattintva válaszd a pénztár gombot.  a SuperShop mezőben található az ,,Egyenleg lekérdezése” gomb. A gombra kattintás után megjelenik a mezőben az aktuális (felhasználható) pontegyenlege. Egyenleged csak akkor tudod lekérni, ha mindhárom adat kitöltésre került.

HOGYAN VÁSÁROLJAK SUPERSHOP KÁRTYÁVAL?

Minden termék adatlapján feltüntettük, hogy mennyi SuperShop pont gyűjthető annak megvásárlásával. Miután a vásárolni kívánt terméke(ke)t a kosárba helyezted, kezdd meg a fizetési folyamatot, a jobb felső sarokban található Pénztár gombra kattintva. A fizetési folyamat során adja meg a kért adatokat. Az utolsó lépésnél, az Összesítő oldal alján találja a SuperShop  vásárlási adminisztrációs mezőket. itt add meg a kártyaszámodat, a SuperShop rendszerében szerepelő vezeték- és keresztneved és a születési dátumod.

Ha SuperShop pontot szeretnél beváltani, úgy az egyenleg lekérdezése után, a pontegyenleg erejéig teheted meg. A rendeléskor beváltott pontjaid azonnali zárolásra kerülnek, a rendelés lezárását követően könyvelődnek.

MIKOR KERÜLNEK JÓVÁÍRÁSRA PONTJAIM?

A gyűjtött SuperShop pontok csak a rendelés lezárását (az áru kifizetését és átvételét) követően kerülnek jóváírásra! SuperShop pontjaid a jóváírás után tudod felhasználni. A rendelést egy munkanapon belül lezárjuk miután kifizette és átvette a csomagot.

NORMÁL SUPERSHOP PONTOK

Minden kifizetett 100 Forint vásárlási összeg után 1 pontot írunk jóvá pontfolyószámládra. A pontok aktuális mértékét a mindenkori ÁSZF szabályozza, mely elérhető ITT.

TOVÁBBRA IS VAN KÉRDÉSEM!

Javasoljuk, hogy a leggyorsabb tájékoztatás érdekében iratkozz fel a hírlevelünkre, melyet akár most is megtehet pár kattintással a láblécben!

Ha elakadt, hívja bátran munkatársainkat bármelyik munkanapon a +36 50 105 7171 számon, hétköznap 09-17 óráig.

SuperShop kártyát igényelhet a SuperShop weboldalán: https://www.supershop.hu/supershop-kartya-igenyles/

 

A SuperShop Program Általános Részvételi Feltételeit és Adatkezelési Tájékoztatóját megtalálja az elfogadói hálózat

minden üzletében és a SuperShop Kft. honlapján is (a linkek új ablakban nyílnak meg):

https://www.supershop.hu/reszveteli-feltetelek/

https://www.supershop.hu/adatvedelmi-nyilatkozat/